Nyhedsbrev
Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:98 13 12 32

Send os en e-mail
Åbningstider

Forretningsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra smykke-form.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og smykke-form.dk.

 

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra smykke-form.dk ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra smykke-form.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og smykke-form.dk.

Dette betyder at varerne sendes indenfor 3 -10 arbejdsdage efter modtaget ordre, det vil stå på vareinfo siden. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges, sker dette vil køber blive orienteret pr. mail

 

Risiko for varen

Risikoen for varer købt i smykke-form.dk, overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra smykke-form.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til smykke-form.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, smykke-form.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for smykke-form.dk.

 

Fortrydelsesret

smykke-form.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal smykke-form.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Ønsker du at bytte varen kan det lade sig gøre indenfor 30 dage i 250 butikker landet over, se hvor på www.guldsmed.dk 

 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: s-form@mail.dk 

 

Pris og betaling

I smykke-form.dk har du mulighed for at betale med Dankort. Alle priser i smykke-form.dk - på web-adressen http://www.smykke-form.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt ved varekøb under 500,-kr.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark"Carry On"(Fly) gældende rater.